5 Apr 2009

85. Saturday Surprise ja Skinnyviikko 36, kirja

Skinnyviikon haasteessa tällä kertaa kaksi huomioon otettavaa osiota.

Ensimmäinen on aihe ja se on tällä kertaa

KIRJA / LUKEMINEN

Toinen haaste on kortin muoto: tee jonkinlainen kaarimalli kortin yläosasta. Perinteisistä perinteisin "Gothic Arch" näyttänee suurinpiirtein tältä,



mutta voit vapaasti muokata sitä oman tahtosi mukaan. Niin minäkin tein.

Sain korttini juuri äsken valmiiksi ja se on ihana sekamelska kaikkea vaihdoissa saamaani lisuketta joiden lisäksi nappasin jostain mainoslehdestä kuvan kirjapinosta. Tausta on Anskulta (Tim Holtzin maskeilla tehty), pieni sammakko Susanilta (Ruotsi), avaimen mallinen eyelet (sirkka) Julialta (USA), rub-on-teksti ja pienet kukkaset Melodylta (USA) ja Ex Libriskin tuli joltain vaihdon kylkiäisenä. Tytön kuva on Suzee Queltä (USA), joka lataa flickr-valokuviinsa kaikkea ihanaa, mitä saa käyttää omissa askarteluissaan vapaasti.



Että tällainen. TULI nyt mieleen, että Saturday Surprisen aihe taisi olla lapsuus, joten siihen myös sitten mukaan tällä! This is my skinny-card for Saturday Surprise and skinnyweek challenges.

Ja skinnyviikkoon voit halutessasi osallistua kommentoimalla ja laittamalla kommenttisi kylkeen suoran linkin haastekorttipostaukseesi. Skinnyweek in English in flickr. Kiitos!

4 comments:

  1. love the theme of books..one of my favorite childhood pastimes....your work is lovely.

    ReplyDelete
  2. As a children's librarian, I was thrilled to see that you felt that books were so important in your childhood...as they were in mind. You transferred this love and passion so beautifully in this art piece.

    ReplyDelete
  3. Heippa!

    Nyt en voi kuvata helmiä kun kortti läks matkustelemaan!! Laitoin glossyn alle kultakimallusta tuli ihan nättejä.

    ReplyDelete
  4. WONDERFUL! Love the books theme too!

    ReplyDelete

Kommentoi: