8 Mar 2009

71. Deco: Liisa Ihmemaassa

Edit 12.3. Tein tänään takakannen ja innostuin sen verran, että se tuli koristeltua molemmin puolin. Nyt täytyy varmaan tasapuolisuuden nimissä askarrella myös etukannen sisäpuoli. LISÄYS vielä illemmalla: nyt on etukannen sisäpuolikin tehty, lisään siitä vielä kuvan tähän. Alkaa olla aika sotkunen postaus kun on niin paljon lisäyksiä, mutta ajattelin kuitenkin tällätä nämä kaikki nyt tähän. Koko kirjasen valmistuttua teen siitä sitten oman juttunsa.

Takakannen sisäpuoli

Tämä ylempi on siis takakannen sisäpuoli. Takakannen ulkopuolen laitan eri postaukseen, koska osallistun sillä ovelasti kollaasimaniaan :DD Alla oleva kuva on etukannen sisäpuoli.

Etukannen sisäpuoli

Edit 11.3. Deco täynnä, kiitos kaikille. Tänään ovat tarvikkeet lähteneet taas kolmelle (maanantaina lähti kuudelle ensimmäiselle), yksi teki tänään sivunsa tässä paikan päällä heti ilmottauduttuaan mukaan ja huomiseen postiin laitan viimeisen sivun materiaalit.

Decon etukansi näyttää tältä (huomaa sammakot):

Etukansi

Tämä oli kolmas deconi. Kaksi aiempaa kiersivät perinteisesti, tällä kertaa otin käyttöön jo aiemmin hahmottelemani systeemin. Se ei lähtenyt kiertämään, koska mun hermoilla ei kestetä sitä odottamista ja katoamisen pelkäämistä, vaan:Näistä kuvista sai kukin valita mieleisensä.

Lähetin jokaiselle mukaan ilmoittautuneelle hänen valitsemansa Liisa-kuvan ja kartonkipohjan sivupohjaksi. Sivun koko on noin A5 ja kirjasen suunta vaaka.

Lisäksi sujautin kuoreen pari korttiaskarteluun (atc-skinny-postikortti) sopivan kokoista satunnaisesti valikoitunutta Liisa-kuvaa kunkin omaan käyttöön.

Kukin tekijä lähettää sivunsa suoraan takaisin minulle ja homma on sillä selvä. Kun sivut ovat kotiutuneet, kokoan ne deco-kirjaksi ja esittelen täällä blogissa (mikäli et tahdo sivuasi julkaistavan, kerro se ilmoittautumisen yhteydessä).

Lopuksi arvon kaikkien osallistujien kesken kiitokseksi vaivannäöstä pienen palkinnon, missä joitain Liisa-kuvia ja muuta pientä askartelutarviketta. Palkinnon voittaja julkistetaan decon julkaisun yhteydessä.

Osallistujalista Liisa-kuvien numeroinnin mukaisena:

1. Käytin kannen tekoon
2. Millam
3. Ansku - sivu tullut kotiin
4. Kaisa V - sivu tullut kotiin
5. Manumiina - sivu tullut kotiin
6. Ahkeraliisa - sivu tullut kotiin
7. Jipe - sivu tullut kotiin
8. Kirsi-Marja - sivu tullut kotiin
9. Arja L - sivu tullut kotiin
10. Tetra - sivu tullut kotiin
11. PoetBoy - sivu tullut kotiin
12. Sanna - sivu tullut kotiin
13. Pyysin vielä nuorempaa tytärtäni tekemään decoon sivun, sekin on nyt valmis.

17 comments:

 1. No tottakai tulen mukaan ja kun on vielä ihqu Lissu aiheena ja tahtoo kuvan KOLOME (3).

  ReplyDelete
 2. Hieno idea! Ilman muuta meikäläinen mukaan tahtoo ja pitkällisen harkinnan jälkeen kuva 9.
  Hyvää naistenpäivää!

  ReplyDelete
 3. Eihän tästä kutsusta voi kieltäytyä. Mites onko numero 8 vielä vapaana??? Kiva taas vähän vaihtelua tohon imuroimiseen!!!!

  ReplyDelete
 4. Tahtoo kympin!! Eiks tuol ol kaks samaaki? Toi eka ja seiska?? Jos kymppi o varat lait mul jompi kumpi noist(1,7:) Kerroks sit jossaa vaihees (mulleki) mikä näis degois on koko?? En muist koskaa tehneeni.

  ReplyDelete
 5. Voisin tehdä kuvan nro 7.Onko deco tosiiaan vaaka?aako kuvaa leikellä vai pitääkö se olla koko kuva?-onko se nyt neliö vai mikä onkin!

  ReplyDelete
 6. Noh....jospa sitä nyt osallistuisi... Öööö oliskos kuva 4 tai 6 vielä vapaa? (vaikken olekkaan piiiiiitkään aikaan tehny mitään...)

  ReplyDelete
 7. Onpa tosi hieno kansi, kiva nähdä sitten kaikkien sivut.

  ReplyDelete
 8. Hei, jospa minäkin sitten mukaan, kun en ole pitkään aikaan osallistunut mihinkään.

  ReplyDelete
 9. Nyt on sit niin hienot kuvat näköjään valmiin, et taidan peruu kokonaa..;)

  ReplyDelete
 10. Kyllä mua vähän hirvittää osallistua, mutta jos sillä ehdolla, että "vastuu" on sinulla, jos tekijöiden joukkoon hyväksyt.
  Yksi kuvahan on vielä vapaana?

  ReplyDelete
 11. Blogissani olis decosi sivu valmiina. Se on jo postissa ja hyvällä tuurilla ja Itellan suosiollisella toiminnalla saattaapi olla jo huomenna postiloodassasi.Olipa aika haastava juttu kaiken kaikkiaan kun tarina ei oikein ollut hanskassa.

  ReplyDelete
 12. ;DDDD kuha kiusasi. Tottakai teen loppuun minkä aloti ;DD

  ReplyDelete
 13. No kato nyy sit..tiedän jot tää on fantasia-satu, mut ko se ei "puhu" mul sillee..;D

  ReplyDelete
 14. Sivuni lähtee tänään takaisin postiin :) Oli mukava osallistua!

  ReplyDelete
 15. Nyt on sivu tehty ja kuvakin on blogissani. Mutta, mutta ... ei siitä ihan sellainen tullut kuin olisin halunnut.

  ReplyDelete

Kommentoi: