6 Mar 2009

69. Moon käyny IKEas

Ha, luulin jo ettei tämä päivä koitakaan vaan väärässäpä olin jälleen kerran!

IKEa on sentään nyt jo kuukaustolkulla ollut tuolla Raisiossa auki ja oon varmaan ollu seutukunnan ainoa nainen, joka ei ole siellä käyny hyllyjä sekottamassa. Mutta nyt sitten oon ja tein ostoksiakin! Oikein kolme kappaletta: vessaan roskis (neliskanttinen, kannellinen, valkoinen vajaa 4 euroa), miehelle tyyny (vanutäytteinen, kun valitti vanhasta höyhenten tunkevan pistelemään häntä häijysti kun yrittää nukkua, vajaa 13 euroa) ja lihapullia, 5 euroa kilon pussi!

Että tällaista kulttuurimatkailua tänään. Huomennakin vielä vapaapäivä, ehkä syntyy lisää Marilynejä, tulostelin uusia kuvia kun on nyt tuo värilaser tuossa vieressä (ihanaa!). Voi olla, että syntyy jotain muutakin, ei munst voi mennä takuuseen.

Leikkasin sormeni nätisti halki (vai poikki kun on viilto poikittain ulommaisten nivelten välistä vasemman käden etu- ja keskisormessa?) tossa alkuviikosta terävällä veitsenkärjellä, se on hiukan haitannut harrastamista (ja työntekoakin; jos ei haitannut niin ainakin hidastanut), mutta nyt nakit pysyy jo kasassa eikä särky ole enää jatkuvana seurana.Eikö oo siistit ja tosi nopsaan ovat parantuneet!

6 comments:

 1. Auau! Onneksi et syvemmälle leikannut...

  ReplyDelete
 2. Iiikkk....tuo tekee kyllä häijyä katsellakin. Pahaa jälkeä voi terä-aseella saada jälkeen. Onneksi et sentään tehnyt viipaleita. Onnittelut kaimalle, huomisen merkkipäivän johdosta. :) Hauskaa nimipäivää! :)

  ReplyDelete
 3. Hauskaa nimipäevee ja olehan nyt varovainen noiden teräaseiden kanssa ettei tartte sulta käyttöä kieltää niinku "entiseltä kieheltä" saksien käyttö...onks tapaturmapaeri täytettty :D????

  Mä olen yllättävän vähän käynyt Ikeassa siihen nähden, että asun lähes vieressä ja odotin sitä innolla...ei vaan ole jaksanut niinku ei pal mitään muutakaan nykyään jaksa, ehkä sitä tästä vielä piristyy.

  ReplyDelete
 4. Kiitos myös itsellesi onnitteluista. Huomasitko, että minulla on juhla-arvonta meneillään. :)

  ReplyDelete
 5. No voi..Mitäs ostit lihapullii..olssit ostan nakkei ei olis "kotivaraa" tarvin käyttää ;)

  ReplyDelete
 6. *hahaha* nakit!!!!!!!!!!

  Niit lihapullii kaik (no siis ainakin useat niitä maistaneet) kehuu, pakkohan kokeilusatsi oli ostaa kun siellä kerran oli. Ne on nyt pakkases orottamas sitä "pahaa päivää" - jos se muuttuis sit vaiks hyväks ku on noin hyvät varat :)

  ReplyDelete

Kommentoi: