3 Feb 2009

60. Valokuvahaaste

Rusina haastoi minut esittelemään valokuvan arkistojeni kätköistä. "Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi. Valitse neljäs kuva kansiossa, ja julkaise se blogissasi. Selitä kuva. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama." Tuo loppuosa jää varmaan tekemättä, kun olen niin onneton haastamaan ketään, mutta halusin kuitenkin osallistua omalta osaltani.Ystäväni hankki chihuahuan pennun viime kesänä ja käydessämme ensimmäistä kertaa katsomassa Hani-vauvaa räpsin tietenkin muutamia kuvia muistoksi. Sikäli sattui mukava kansio, että näitä kuvia ei blogissani ole aiemmin nähty.
...

4 comments:

 1. On rikos...näyttää noin sulosii otuksii tääl.."iha syömmest sattuu" Millane se on nyt?

  ReplyDelete
 2. Voi mikä ihana vaavi!!!!!

  ReplyDelete
 3. Kivoja ylläreitä näillä sattumilla saa aikaiseksi vaikka kiinalaisittan numeroneljä ei ole kovin onnellinen valinta, sillä se äännetään samalla lailla kun kuolema. Toivottavasti opettajani ei hirtä minua joutuessaan niin monen nelosen kuvaksi.

  ReplyDelete
 4. Eihän noi chihut paljon muutu kun eivät juurikaan kokoa kasva. Semmonen surusilmä se on, nykyään vaan valvoo enemmän kuin tuolloin eka kerralla nähdessä, kun ei meinannut muunlaisia kuvia saada ku vaan noita nukkuvia :DD JOLLAIN taitaa olla "vauvakuume"....????

  ReplyDelete

Kommentoi: