9 Dec 2008

37. Viken atc-kierto

Tätä on odotettu ja tänään se tapahtui. Heinäkuussa ilmottauduin mukaan Viken Askarteluvuorelta startanneeseen atc-kiertoon ja tänään sain kuoren, jossa oli sisällä todellinen runsaudensarvi atc-tarvikkeita - eihän niistä saanut näppejään pidettyä erossa, vaan oma kortti syntyi samantien.Kortti piti siis tehdä kuoressa olevista materiaaleista ja vielä siten, että edellinen tekijä (ja siis tämän kortin vastaanottaja) oli valinnut jonkun jutun, mikä korttiin täytyy laittaa. Mulla se sattui olemaan tuo kortissa oleva teksti "Let your dreams take flight". Mikä taas oli sikäli hauska yhteensattuma, että mulla on tuo leimasin itsellä ja taisi olla ainoa matsku koko kuoressa, joka oli ennestään tuttu. Tuon leimasintekstin lisäksi käytin kuoresta taustapaperin, jossa oli jotain siipiveikkojen kuvia ja leimailin kuoressa olleella tähtikuvioisella punchinellalla punaisia tähtösiä korttiin (omia leimasinvärejä sai käyttää), lisäksi naisen kuva, kukka, metallinen lärpäke ja pieni haaraniitti kukan keskelle.

Huomenissa tämä kortti matkaa kiertokuoren mulle lähettäneelle Nirunarulle ja kiertokuori matkustaa edelleen seuraavalle tekijälle, joka tekeekin sitten kortin mulle :DD

Kuoreen piti vielä laittaa tilalle vastaavia materiaaleja, mitä omansa tekemiseen käytti, jotta kuori pysyy monipuolisena ja valinnanvaraa materiaaleissa olisi kaikilla tekijöillä.Nyt jään siis vain odottamaan korttia, jonka seuraava kuoren saaja tekee ja minulle lähettääpi. Vaikken millään malttaisikaan... KIITOS Vikelle kivasta, erilaisesta atc-projektista!

4 comments:

 1. Oi, kaunis kortti! Kiva nähdä että joku oli käyttänyt laittamaani taustapaperia :) Tosi mukava tämä kierto.

  ReplyDelete
 2. Ihana kortti ja nätit tarvikkeet lähti sulta kuoreen!!

  On ollut tosi mielenkiintoista katsoa ihmisten tuotoksia tästä kuoresta!!

  Kierrosta tuli turhan pitkä...seuraavalla kerralla jaan kylmästi kahtia ettei tarvii puolta vuotta kuorta odottaa :)

  ReplyDelete
 3. Myöhästynyt kiitos uskomattoman upeasta kortista

  ReplyDelete

Kommentoi: