21 Nov 2008

30. Talvi ja kollaasimania

On suunnaton nautinto, kun syksyiseen mustuuteen tuli ainakin hetkeksi tauko lumen valkaistua maisemaa. En ole syksyihminen, en. Jäädyttävät jopa kenttää koululla, sen verran pitkää kylmää jaksoa on povattu. Toivottavasti lapset pääsisivät edes muutaman kerran sitten luistelemaan, saisi nekin hiukan ulkoilemaan, kun siellä voi tehdä jotain muutakin kuin saada itsensä märäksi ja likaiseksi. IHANAA!!!

Kollaasimaniaan tein kortin päivän päätteeksi.Haasteena oli "ihmisen paras ystävä" -tulkinnan teko. Kortissani oleva tyttö asuu kaupungin laidalla köyhissä kortteleissa. Linnut ovat hänen ystäviään ja yhteytensä haavemaailmaan mielikuvituksen siivin. Niiden avulla hän jaksaa ponnistella elämässä eteenpäin.

6 comments:

 1. Upea kortti ja ajatus...

  Lumi tekee ihmeitä, piristää ja inspiroi jopa siivoomaan :D Oliskin pakkasta ja pysyi tälleen, ettei tulis sellaisia "inhokelejö" kun ei näe eteensä ja kaik paikat on paksuu loskaa täynnä.

  ReplyDelete
 2. Heipsan...
  Tuus kurkkaan mitä mä näpräsin...

  ReplyDelete
 3. Olen rouvan kanssa aivan samaa mieltä. Sillä levyllä sottaa sormensa TODELLA ikävästi, eikä se ole niin kovin riittoisakaan...Kiva jos innostuit Zalmiakki-kortin tekoon!!!!!

  ReplyDelete
 4. Todella kaunis ja hiukan surullinenkin kortti.
  Samoin tuo Monalisa kollaasi on upea!

  ReplyDelete
 5. Kaunis ja kivasti toteutettu kortti

  ReplyDelete
 6. Kiva kortti ja aivan ihana toi pikku "tarina"...

  ReplyDelete

Kommentoi: