18 Nov 2008

28. Skinnyviikko 16

Kuudennentoista skinnyviikon aiheena on MUOTI. Kaikissa asioissa on muotinsa, joten tämän ei välttämättä tarvitse olla pukeutumis-aiheinen, vaikkapa autoissa on omat muotivirtauksensa eri vuosikymmeninä :DD Mielikuvitusta kehiin!

Tässä minun näkemykseni asiasta. Hyvinkin perinteinen lähestymistapa tällä kertaa. Anskulta sain (jo aikaa sitten) lainaksi leimasinsetin, jossa on ihania ompelu-aiheisia kuvia ja nyt käytin niitä ensimmäistä kertaa. Mustalla näkyvät osat on embossattu, muut leimailtu distress inkeillä. Lisänä pari Tilda-ruusua.Olen tuskaillut tuon kuvaamisen vuoksi näiden korttien kanssa, nyt litistin sen kokeeksi tuollaisen akryylikehyksen sisälle, mutta kyllä ne reunat silti pullistelivat lähikuvassa, joten vika on varmaan makrossa. Päädyin käyttämään tällaista kuvaa, jossa ei epämuodostumia näy.

Osallistumiset kommenttilaatikkoon, kiitos, ja askartelun iloa tälle viikolle!

4 comments:

 1. suoraan pariisista :)sanotaan jos joku on oikein hiano.

  ReplyDelete
 2. Osallistuisin muoti-haasteeseen yhdellä kortillani, joka sivuiltani löytyy...

  ReplyDelete
 3. Hihii...en naura...en..asiahan on vakava..kuules nyy me kaikki tiedetään et sä et tee käyrii korttei..näyttää ne kuvas sit milt tahansa.t:tetra

  ReplyDelete
 4. Nuo "pullistelevat" reunat johtuvat siitä,että useimmissa kameroissa on ns tynnyri-ilmiö.Niin on omassakin kamerassani.Itse olen myös asian tiimoilta eräitäkin kuvia ottanut ja hylännyt.Parhaiten mulla onnistuu kun zoomaan aika lähelle,mutta tässä tuleepi taas eteen se ongelma,että kiiltäväpintaisiin kuviin muodostuu harmillista ruutukuviota.Meillä on huusollissa yksi sellainen vähän parempi kamera ja sillä tulisi hyviä kuvia,mutta kun tuo oma pikkudigi on niin kätsy ja siihen on tottunut.Ja toisekseen tärkeintähän on se,että on värkännyt kortin !!!!!!!!!!!!

  ReplyDelete

Kommentoi: