11 Nov 2008

23. Skinnyviikko 15

Teema tällä viikolla on "VILLI" (wild)

Mitään rajoituksia miten aiheen käsittelemiseen ei ole. Flickrissä lisäsimme tähän haasteeseen myös mahdollisuuden osallistua näiden haastekorttien kesken tehtävään vaihtoon. Mikäli se kiinnostaa, hyppää ihmeessä sinne osallistumaan, flickr-tilin tekoon menee vain minuutti ja siellä on vaikka mitä ihania askartelu-yhteisöjä, joihin voi liittyä.

Minun villi korttini näyttää tältä:Nyt olisi oiva tilaisuus kokeilla skinny-kortin tekoa jos sitä olet jo jonkin aikaa suunnitellut, tämä aihe antaa todella vapaat kädet tajunnanvirralle. Skinnyn kokohan on 3x5 tuumaa eli näpsäkät 7,62 x 12,7 senttimetriä.

Osallistu haasteeseen kommentoimalla tähän postaukseen. Vuodatus-käyttäjän kommentointi onnistuu, kun laitat valintatäpän kohtaan "Name/URL", kirjoitat nimesi ylempään laatikkoon ja liität permalinkin haastekorttipostaukseesi url-kenttään (permalinkinhän saat blogistasi klikkaamalla kerran postauksen otsikkoa, jolloin selaimen osoite-riville ilmestyy blogiosoitteesi perään numerosarja - tämä on permalinkki).

Seuraava haaste taas ensiviikon alussa. Askartelun iloa kaikille siihen asti!

...

2 comments:

  1. Tässä olisi villi-kortti yhdeltä kantilta katsottuna...

    ReplyDelete
  2. Villi omalla tavallaan :)

    ReplyDelete

Kommentoi: