7 Nov 2008

20. Omituiset tapani

Kirsi-Marja haastoi tällaiseen:

Tehtävänanto: "Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Taidan tuon edelleen haastamisen jättää tekemättä taas, mutta napata saa ken haluaa. Tässä siis vain näitä omia omituisuuksiani:

1. Toiset juovat saunakaljaa tai siideriä, minä juon maitoa saunan päälle.

2. Rakastan sammakoita. Jos näen loppukesällä pieniä sammakoita, ne on ihan pakko ottaa käteen ja tuntea niiden suloisten pikkujalkojen kylmä niljaisuus omalla ihollani.

3. Kuljen metsässä rikkinäisissä kumisaappaissa vaikka vieressä olisi ehjiäkin mitä ottaa. Sitten kiroilen, kun sukat ovat märät.

4. Jätin turvallisen "eläkeputki-päivätyön" juostakseni haaveen perässä. Ei kaduta vaikka ei tällä elä.

5. Innonpuuskat aloittaa kaikkea uutta harvoin kantavat niin kauas, että saisin jotain valmistakin aikaiseksi. Tämä aiheuttaa läheisilleni paitsi suunnatonta hupia myös ääretöntä angstia.

Tällaisia tuli nyt tässä pikaisesti mieleen.

6 comments:

 1. No peijooni sinähä sälli oot!!!! = )
  Nyt on permat sun muut!!!!

  ReplyDelete
 2. Kokkeile näin;D..siis tuol on toi Name/URL. siihe ympyrähä se piste, elikkä valinta. Sit seuraavaks se kyssyy nimee ja blogios. (url ) sehä tulee ko painaa h...tai eka kirjain, mikä sit blogi onkaa. (Emmää muualt oo koittan, emmää mittää tied...;)

  ReplyDelete
 3. WHAT HAVE I DONE? Siis mitä KooÄmmä päivittelee.....??? Kerto heti!

  ReplyDelete
 4. NO nyt Tetra näkyy kaik sun nappulat. Päiväl näky vaan kaks :(

  ReplyDelete

Kommentoi: