23 Mar 2018

418. Uudenlainen kevätharrastus

Tammikuussa alkoi "Osallistuva lauluilmaisu" -niminen kurssi työväenopistolla ja minähän sitten sinne. Ryhmä 10 henkeä, jokaiselle yksi soolobiisi, muiden lauluissa toiset aina laulaa taustoja. Otin kitarankin mukaan, ensin ajattelin, etten sitä esitykseen ota mukaan, mutta nyt olen kallistumassa sille kantille, että jos kuitenkin.

Mun laulu on Anna Puun Linnuton puu, joka oli mulle jo ennestään tuttu ja tykätty kappale. Täysin entuudestaan outojakin on mukana, mutta nekin ovat olleet kivoja, kun niihin on tutustuttu.

Meidän lauluilmaisuryhmän lisäksi kurssin huipentumaan osallistuvat opettajamme muut musiikkiryhmät, joten esiintyjiä pitäisi olla ensi viikon keskiviikkona työväenopiston lavalla pitkälti yli kuusikymmentä. Kaiken kaikkiaan nuo folk-iltamat kestävät neljä tuntia, klo 17-21. Väliaika toki on. Alkuosassa esiintyvät seniorifolkkarit ja meidän ryhmästämme ulkomaisia lauluja laulavat, väliajan jälkeen on vuorossa kotimainen musiikki, meidän ryhmämme laulajien lisäksi silloin esiintyvät lähteellä-kuorolaiset. Kitararyhmäläiset säestävät koko illan, samoin opettaja.

Melkoinen ponnistus tulossa. Olen tosi tyytyväinen, että tuli lähdettyä mukaan tälle matkalle.

No comments:

Post a Comment

Kommentoi: